We gaan er weer voor!

Geplaatst op 10-01-16 om 12:53u door sander

Nieuw jaar, nieuwe uitdagingen!

Een paar jaar geleden hebben we ons eigen Chalet gebouwd in de Belgische Ardennen. Na alweer 2 jaar stil te zitten is het weer gaan kriebelen en gaan we het nog eens doen. We gaan weer een nieuw Chalet bouwen, weer op hetzelfde domein (Domaine des Nobertins).

Het nieuwe chalet zal gebouwd worden op een stuk bosgrond van 9000 vierkante meter wat uitkijkt op de mooie Ardense heuvels. Het nieuwe chalet wordt wat groter dan het vorige (180m2) en het uitgangspunt is dat het een LEW wordt (Lage Energie Woning). Denk hierbij aan extra isolatie, driedubbele beglazing, zonnepanelen slimme voorzieningen, etc.

Op dit moment zitten we nog in de ontwerp en plan-fase, die nog wel even zal gaan duren. De verwachting is dat we in de zomer 2016 alles rond krijgen bij de notaris en dat we in de herfst van 2016 de eerste grondwerken kunnen gaan verrichten, om uiteindelijk begin 2017 daadwerkelijk te kunnen gaan beginnen met bouwen. Dit alles is afhankelijk van hoe snel de gemeente is met het behandelen van de bouwvergunning die binnenkort ingediend gaat worden.

Via deze blog wil ik jullie op de hoogte houden van de ontwikkelingen van ons nieuwe chalet!

Dit is het stuk grond waar spoedig ons nieuwe chalet op gebouwd zal worden.

1 reactie | reageren
Reacties op blog "We gaan er weer voor!"
Uw naam
Uw reactie
Beveiligingscode - 5441 - Typ de code over
Margret de Vries op 30-04-16 om 17:58u
Geweldig, ik wist niet dat jullie al zo ver waren! Lindsay praat natuurlijk alleen nog maar over de baby-;)! Veel succes met deze grootse, mooie plannen. Ik zal het vanaf nu volgen.

Alle artikelen