De koopakte is getekend

Geplaatst op 20-07-16 om 19:24u door sander

We zijn vanaf nu officieel eigenaar van “Domaine des Nobertins 302”!

Op zo’n beetje de warmste dag van het jaar mochten wij op 20 juli 2016 om 14:00 eindelijk onze handtekeningen zetten op de koopakte. Vanaf nu kunnen we eindelijk beginnen met de grondwerkzaamheden.

De vergunning is nog niet helemaal rond, dus we kunnen nog niet daadwerkelijk beginnen met bouwen, maar dat maakt niet uit, de planning is dat we deze zomer en najaar gebruiken voor de grondwerkzaamheden (bomen rooien, fundering-gat graven, riool aanleg en leidingen aanleggen). Na de vorst in 2017 staan de eerste constructie werkzaamheden op de planning.

We zijn nu ook 2 weken op vakantie hier, dus de bedoeling is dat ik alvast aan de slag ga met het rooien van bomen. De bomen staan best dicht op elkaar dus er zullen best aardig wat bomen gerooid moeten worden.

Zoals je misschien op de foto kan zien, zie je de plek waar het huisje moet komen al vorm krijgen, de grootste bomen liggen al op de grond en hoeven alleen nog maar opgeruimd te worden. Er zullen helaas nog wat meer (grote) bomen gekapt moeten worden om ook nog wat zonlicht op het zuiden te hebben, ook de schotelantenne heeft enigszins vrij zicht nodig op het zuiden. Uiteraard probeer ik het aantal te kappen bomen zo veel mogelijk te beperken.

0 reacties | reageren
Reacties op blog "De koopakte is getekend"
Uw naam
Uw reactie
Beveiligingscode - 3525 - Typ de code over

Alle artikelen